Varning, för mycket slörfande...

kan skada din hälsa. Har du slörfat idag?. När jag slörfade så fan jag en rolig sak, kom ska jag visa. Ber härmed att till SAO få anmäla "slörfa", d v s ett nyord för slösurfa. Tack för mig.

Allt kan få en sexanspelning...

Allt kan få en sexanspelning

... till och med en orangutang som bet en av sina skötare. Frågan är om det sker i mitt huvud eller i löpsedelsmakarens?

De asexuella dvärgarnas hämnd!

Någon gång i början på 60-talet startades det en arkitektbyrå i Sverige utav ett antal asexuella dvärgar som med list och enträgenhet lyckades dyvla på svenska folket sin övertygelse om att brist på sex och för små sängar är bra för välbefinnandet. Deras främsta framgång står fortfarande i tusental runt om i riket: Sport- och Sommarstugor nedlusade med korta våningssängar, ribbsängar som är 60 cm breda och väggar som får japanska pappersvägar att kännas solida.
En vecka i fjällen, i en hyrd stuga, har åter styrkt mig i min tes om det ondskefullt planmässiga i detta fenomen, som dock återstår att bevisa. Rådande hem- och njutningstrender har effektivt raderat dvärgarnas firma. Men spåren efter dem står kvar....


hits