In lipo veritas - nu för alla!

I fettet finns sanningen, den förnämsta av smakbärare, ska njutas med omsrog. Besök www.inlipoveritas.se för en mer smakfull slörfning.

Varumärken håller på att byta plats

Varumärken håller på att byta plats

Köpte strumpor till barnen. Här ser vi hur det varit och vart vi är på väg. Företaget som tillverkar strumporna i asien,  heter American Wear vilket säkert var helt rätt när det grundades. Väst var rätt, väst var målet. Strumporna signalerar en ny världbild, öst är rätt, öst är målet. Vi kommer de kommande åren få se mycket mer av detta, spännande ,och bäva månde de i väst som byggt dagens starka, globala, märken.

Årets bästa skiva är här!!!!!

Bruce Springsteen and the Seeger Session Band har landat med We shall over come. Grymma låtar, brötigt jublande spelglädje ger ett leende som räcker från öra till öra. Måste!

Nationalmuséealt förakt - nej tack

Läsa dagens artikel i DN om Stig Lindberg: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2206&a=543274&previousRenderType=6 , lägg märke till citaten från intendent Karin Linder. Hennes inställning gör mig tveksam till att lägga skattekronor på Nationalmuseum. Hur kan hon, med det yrke hon har, vara så nedlåtande mot de som uppskattar det utställnigen handlar om? Byt jobb!


Det gröna folkhemmet - naivt eller cyniskt

I dagens DN  ( http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2390&a=543370&previousRenderType=6 ) finns en artikel där Göran Persson pläderar för ett grönt folkhem baserat på energi från skog och mark. Antingen är han naiv, vilket jag inte tror. Eller så är det ett cyniskt röstfiskande, vilket jag inte vill tro. I en global värld kommer inte den framtida energiförsörjningen att vara baserad på en resurs som ett mycket litet antal länder har, d v s skog och överskott på jordbruksmark. Skogen kommer att behövas för rekreation och råvaror och åkermarken kommer att behövas till mat.

 Varför ska allt lösas inom Sverige, varför kan vi inte i den politiska retorilken få vara en del av omvärlden och gemensamt med den ta fram ett hållbart system för att skaffa den energi vi kommer att behöva när oljan spelat ut sin roll?

Det mesta pekar på att det miljöpartistiska förvirringsinflytandet kommer att fortsätta, se bara på alla varianter av miljöbilsregler och det märkliga faktum att miljöbilar inte anses ta upp något markutrymme inom Stockholms innerstad.

Vem blir rädd?

Vem blir rädd?
Endast en svårt hjärtsjuk brottsling torde kunna bli rädd för denna varning på Statoils bensinpumpar. Föreslår istället: Varning Elektroniken i denna automat övervakas rottweilerskt, alternativt: Varning, Elektroniken i denna automat övervakas av NRA.

Ett finger åt sockerdebatten!

Ett finger åt sockerdebatten!
På hemväg från jobbet hamnade jag bakom denna bil med kaxigt budskap, helt opåverkat av den i tiden liggande sockerdebatten. Avsändare? Dan Sukker!!

hits