Paradise Hotel och den aktiva trögheten

Dokusåpår har nu funnits ett tag och mycket pekar på att toppen är nådd och passerad vad det gäller tittarsiffror och genomslag. En del lägger ner och andra går in i den aktiva tröghetens fas, den som förespråkar en säker undergång över tiden. Aktiv tröghet är när organisation ser att det de har haft framgång med, inte biter lika bra som tidigare, och möter detta genom att göra mer av samma. sak I detta fall innebär det att Paradise Hotel lockar med mer av det som upprört tidigare, dvs tuttar och sex under täcket, för att locka tittare. Och några kommer de säkert att engagera framför rutan, på kort sikt.

Den aktiva trögheten leder dock till stagnation och att det blir tråkigt. För den som vill har porr är utbudet oändligt på många andra håll, medan de som vill har underhållande tv söker sig någon annanstans. Bort från aktiva trögheter av typen Paradise Hotel.

För den som sitter i planeringen av var det egna företaget ska lägga sina reklampengar är tecken på aktiv tröghet en bra signal att det är dags att börja fundera över nya kanaler.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits